Charter Färjan 4

FÄRJAN 4 är lämplig för mindre sällskap - det kan vara en personalutflykt, kundträff eller varför inte ett glatt kamratgängsjippo. Resan går dit Du vill (bara vi inte tullar på säkerheten). Guidad tur i hamnen är ett förslag, liksom transport till Nya Varvet eller Nya Älvsborg, eller uppströms på Göta älv.

Var kan man färdas?

FÄRJAN 4 utgår som regel från Residensbron, men vi kan hämta och lämna passagerare var som helst inom hamnområdet - bara det finns en lämplig tilläggsplats. FÄRJAN 4 passar bäst för turer i inre hamnområdet, ut till Nya Varvet. Se GöteborgsOperan från sjösidan, liksom den nya bebyggelsen på de gamla varvsområdena! Eller gör ett bröllop ännu mer minnesvärt genom att hyra Färjan för att färdas till någon av restaurangerna i hamnen! - Vi kan gå till Nya Älvsborg, men endast om det inte blåser för mycket.

Hur ser det ut ombord?

FÄRJAN 4 har ett för- och ett akterdäck, lika i båda ändar. Där kan man stå utomhus. I salongen däremellan finns 50 sittplatser på långsoffor och ett serveringsbord. Ett tiotal fällstolar finns också. Toalett saknas (löses så att man gör strandhugg på lämplig plats vid lämplig tid!). Mat/catering ordnar du med själv. Högtalarmegafon finns, men eluttag saknas.

Hur många kan man vara?

FÄRJAN 4 kan ta 99 passagerare.

När kan FÄRJAN 4 hyras?

FÄRJAN 4 kan hyras måndag-fredag efter klockan 17.30, lördag och söndag även dagtid. Säsongen börjar i början av maj och pågår till oktober.

Vad kostar det?

Fast avgift för två timmars förhyrning, därutöver timpris. Tiden räknas från färjans förtöjningsplats till återkomsten dit. Guidning kan ofta ordnas mot särskild avgift.

Vem kontaktar man?

Ansvarig för uthyrningen av Färjan 4 är Claes Verner. Honom kan du nå på tel: 0730-68 47 08, eller email: charter_f4@steamboat.se